Content Academie

Coaching & training waarmee jij (en je collega’s) zelf een bepaalde techniek of medium onder de knie krijgen. 

Online & incompany trainingen

Online masterclasses

Praktische online masterclasses van ongeveer 1,5 uur die je de weg wijzen.

Trainingen

Een online training contentplanning of een incompany training op locatie.

Handleidingen

Over het uitbesteden van social media of over het maken van een uitgekiend boekmarketingplan.

Overzicht online masterclasses

De meeste masterclasses duren ongeveer 1,5 uur en je volgt ze online in je eigen tempo. Daarnaast krijg je toegang tot extra documenten, variërend van werkboeken, extra checklists tot een samenvatting van de training. Meedoen aan een masterclass kost je slechts €37 (exclusief btw).

Meer rendement uit LinkedIn

Wat werkt op LinkedIn? Welke content heb je nodig om je doelen te realiseren? Hoe maak én deel je die content op je profiel of bedrijfspagina? Dat ontdek je in deze online masterclass LinkedIn Content.

Hoger in Google dankzij content

Wil je dat je website hoger in Google komt voor zoveel mogelijk relevante zoekopdrachten? De sleutel voor die verbeterde vindbaarheid zit voor een belangrijk deel in je content en hoe je die inricht. Deze online masterclass Beter vindbaar met content helpt je om die content te maken en op de best denkbare manier te publiceren.

Een weggever die leads oplevert

Weet je niet goed wat je nu het best kunt weggeven om je lijst te laten groeien? Of wil je een weggever die meer doet? In deze masterclass leer je hoe je een lead magnet bedenkt, maakt en promoot die je doelgroep aanspreekt en jouw doelen realiseert. Met een praktische maar doordachte aanpak.

Social media contentstrategie

Maak een gerichte en uitvoerbare contentstrategie voor je social media. Zo doe je niet te veel en niet te weinig. En heb je bovendien geen tienduizenden volgers nodig. Je bent tenslotte ondernemer, geen influencer 😊

Een sterk merk met content

Sterke marketing begint met een sterk merk. Een merk met duidelijke waarden die begrepen en gewaardeerd worden door de doelgroep. Een merk dat bovendien wezenlijk anders is dan concurrerende merken. Ontdek hoe je met content je merk sterk positioneert.

Training contentplanning

Online training

Met een praktisch framework maak je in 7 stappen een overzichtelijke contentplanning die helemaal ten dienste staat van je marketingdoelen. Training met 7 video’s, een werkboek en een sjabloon in Excel.

Incompany trainingen

Op locatie of online

Matwerk trainingen over content creatie, contentstrategie of over een specifiek kanaal, zoals LinkedIn.

Uitgebreide handleidingen

Social media uitbesteden

Alles over de verschillende soorten social media partijen, hun werkwijze en de bijbehorende voor- en nadelen.

PLUS: handig overzicht selectiecriteria, voorbeeld selectievragen en een briefingstemplate. Zo leg je de basis voor een goede samenwerking!

Stappenplan Boekmarketing

Schrijf je een zakelijk boek? Zet het dan goed in de markt! Benut de drie fasen die je boek doorloopt voor het er is en zet in iedere fase de beste promotiemiddelen in om je doelgroep te overtuigen van de kwaliteiten van het boek én van de auteur. Een coproductie met uitgeefadviseur Marja Duin.