Expert Track: je expertmerk groeit

Word gezien en gevraagd

Als spreker, als auteur of als deskundige die resultaat boekt.

Erkenning voor je expertise

Met de juiste acties in de juiste volgorde.

Expertstatus vergroten

Wil je bekend staan als dé expert in je vakgebied of branche? Zodat mensen automatisch aan jou of je organisatie denken als een bepaald onderwerp of vraagstuk aan de orde is?

Dat vraagt om meer dan ‘alleen’ de beste in je vak zijn. Het vraagt om een gerichte aanpak waarbij gaandeweg meer mensen en opdrachtgevers je expertise zien, waarderen en verder delen. Zodat je van een doorsnee kennisprofessional waar er misschien wel honderden van zijn, doorgroeit naar een onderscheidend expertmerk. En mogelijk zelfs gezien wordt als kennisleider in je vakgebied. 

De Expert Track is daarvoor een uniek traject op maat. 

Resultaten Expert Track

Met een Expert Track werk je gericht aan de groei van je expertmerk zodat jij of je organisatie:

Maar dat doe je wel op een manier die bij jou past, omdat dat de meeste impact heeft.

Dat betekent dat iedere Expert Track altijd maatwerk vraagt en krijgt.

Inhoud Expert Track

Intake & bepalen doelen

We inventariseren waar je staat aan de hand van een vragenlijst die 4 dingen in kaart brengt: het bewijs van je expertise, je profiel, je middelen en acties tot nu toe en de diepgang van de kennis die je uitdraagt. Ik analyseer je huidige expertstatus en jij geeft aan waar je naartoe wilt.

2. Positionering & routekaart

Hoe ziet je expertmerk er op dit moment uit en waar ligt jouw onderscheidend vermogen?

Welke kloof zit er nog tussen waar je nu staat en waar je wil staan?

Welke stappen moet je zetten om de expertpositie te krijgen die je nastreeft?

Contentstrategie expertmerk

De sleutel tot een grotere expertstatus is het delen en zichtbaar maken van die kennis. Dat vraagt om het kiezen van een eigen expertpositie en om specifieke expertcontent en herkenbare onderwerpen. Het vraagt ook om keuzes in formats, kanalen en platformen. Dit doet de contentstrategie voor je.

Gerichte modules per actie

De routekaart, positionering en contentstrategie geven aan welke acties je als eerste zou moeten zetten. Per actie is een afzonderlijke module beschikbaar. Denk aan expertise tonen op je website, blogstrategie, LinkedIn, vindbare content en meer. Je kunt zelfstandig met een module aan de slag of in combinatie met maatwerkadvies. 👇

1-op-1 advies en begeleiding

Je boekt pas echt voortgang bij het bouwen van een expertmerk als je het niet alleen doet. Met een stok achter de deur, maar vooral met advies en ondersteuning op maat.

Beschikbare modules

Afhankelijk van je wensen en doelen maken we een keuze uit de volgende modules. Met als leidend motto dat je supergericht werkt en niet te veel acties tegelijk oppakt.

  • Expertise tonen op je website
  • Beter bloggen
  • Vindbare expertcontent
  • Expertise tonen op LinkedIn: profiel én content
  • Social media contentstrategie
  • Businessboek: van concept tot promotie
  • E-mailmarketing slim inzetten
 
Deze modules zijn als online masterclass beschikbaar waarmee je zelf aan de slag kunt. Met videotrainingen, pdf’s en templates. Naar keuze kun je daar gerichte begeleiding bij boeken. Zo ontstaat jouw specifieke traject binnen jouw budget.

'Linda is echt een vakvrouw. Zij begrijpt als geen ander hoe je content in kunt zetten om je doelen te bereiken, je te onderscheiden van de concurrentie en online gevonden kunt worden. Ze helpt met strategie en uitvoering’.

Expert Track praktisch

Werkwijze Expert Track

Op basis van jouw wensen en doelen in combinatie met een vragenlijst kijken we waar je nu staat als expert en waar je naartoe wilt.

Ik zorg vervolgens dat je een heldere routekaart, positionering en strategie krijgt met praktische en  gerichte acties. Mijn uitgangspunt daarbij is dat je niet meer doet dan nodig is om je doel te bereiken.

Daarnaast geef ik je advies over de best passende modules. Binnen een module kun je een online masterclass volgen en op basis daarvan zelf aan de slag. Of je combineert dat met maatwerkbegeleiding.

Kosten voor kennisprofessionals

Een Expert Track start met een routekaart, positionering en contentstrategie. De kosten daarvoor zijn €1475 (exclusief 21% btw).

Die basis vul je aan met de specifieke modules en/of masterclasses die voor jou het meest rendement opleveren. Een online module die je zelfstandig doorloopt kost slechts €45 en bevat een praktische videotraining, pdf en vaak enkele templates.

Wil je daar maatwerkondersteuning bij dan betaal je €325 per module. Hoe die ondersteuning eruitziet verschilt per module.

Over mij: visie & ervaring

Sinds 2008 heb ik me gespecialiseerd in online marketing en content: van blogs tot whitepapers, van seo tot social media en van podcasts en video tot PR. 

Daarnaast verzorg ik bij Frankwatching de Training Contentstrategie en help ik samen met uitgeefadviseur Marja Duin ondernemers bij het concept en promotie van hun businessboek.

Expertmerk & kennisleiderschap

Veel expertise krijgt niet de etalage en aandacht die het verdient en dat raakt me. Soms zie je zelfs dat degenen die minder in huis hebben maar harder roepen, meer expertstatus toegedicht krijgen. Met de Expert Track wil ik dat veranderen. 

Meer informatie Expert Track

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.