Gratis Content Kennisbank

De Content Kennisbank bevat allerlei handige tools en bronnen waarmee jij meer rendement met content kunt halen. Je vindt hier:

  • Checklists en stappenplannen
  • Tips en demonstraties van handige tools
  • Reviews van de leukste en beste marketingboeken

 

Je kunt alles gratis bekijken of direct downloaden.
Géén mailadres nodig!

Waarom een gratis Kennisbank?

linda krijns sstroop marketing

Begin 2020 zag ik dat ik echt overal gratis content en kennis deelde, maar dat die niet op een plek terug te vinden was. Ik publiceerde in een vakblad, op Frankwatching, op mijn eigen blog, er waren diverse ‘weggevers’ en daarnaast maakte ik specifieke content voor allerlei social media kanalen. 

Dus telde ik 1 en 1 bij elkaar op en maakte de Content Kennisbank waar al die gratis tips en hulpmiddelen handig bij elkaar staan. Je bent van harte welkom om daar gebruik van te maken.

Veelgestelde vragen

Sstroop heeft als doel om bedrijven te helpen zo zichtbaar en vindbaar mogelijk te worden. Die visie is jaren geleden al ontstaan toen ik zag dat er enorm veel leuke en goede bedrijven waren die toch onbekend bleven. Daar wilde ik op verschillende manieren iets aan doen.
Als je dan zelf veel kennis deelt, is het een logische stap om een plek te maken waar al die gratis tips en hulpmiddelen handig bij elkaar staan. Die vind je dus hier.

Alles in de Content Kennisbank is 100% gratis en daar vind je al veel handig advies. Maar soms staan er wel verwijzingen naar bijvoorbeeld online masterclasses of een Marketing Powersessie. Die zijn niet gratis.

Haha nee. Sterker nog, je hoeft niet eens een mailadres achter te laten om toegang te krijgen. Al is het wel handig om dat wel te doen zodat je ook nieuwe toevoegingen aan de kennisbank krijgt.

Gebruik van de Content Kennisbank is 100% gratis en vrijblijvend, mits je het voor jezelf gebruikt. Er rust bovendien auteursrecht op alles wat je in de kennisbank en elders op deze site vindt. Dat betekent dat je wel naar de inhoud mag verwijzen en de inhoud met anderen mag delen, maar alleen in ongewijzigde, originele vorm.