Online masterclass LinkedIn content

Wat werkt op LinkedIn? Welke content heb je nodig om je doelen te realiseren? Hoe maak én deel je die content op LinkedIn? Dat ontdek je in deze online masterclass LinkedIn Content.

Social media veranderen voortdurend en dat geldt zeker ook voor LinkedIn. Dat maakt het extra lastig om effectieve content te bedenken voor je LinkedIn profiel en bedrijfspagina.

Dit werkt op LinkedIn

Zichtbaar zijn op LinkedIn lukt het best met content die zich richt op interactie en waarmee je langzaamaan belangstelling kweekt voor je dienstverlening. Dat leidt tot gesprekken met nieuwe maar zeker ook met bestaande relaties. En dat is nou precies het type content waar deze masterclass om draait.

Tijdens deze online masterclass leer je welke mogelijkheden er zijn, hoe je ze inzet en kun je een keuze maken uit de contentvormen en tactieken die voor jou gaan werken.

 

Inhoud masterclass LinkedIn content

Tijdens deze online masterclass leer je in 1,5 uur:

 • Hoe je eenvoudig betekenisvolle doelen en KPI’s bepaalt én in de gaten houdt
 • Welke formats beschikbaar zijn op LinkedIn en hoe je die gebruikt
 • Welke onderwerpen en berichten het goed doen
 • Hoe je een keus uit die onderwerpen en formats maakt die jouw specifieke doelen ondersteunen

 

Zo stippel je een eigen LinkedIn contentstrategie uit die bij jou past. Want je hoeft je echt niet in allerlei bochten te wringen om zichtbaar te zijn op LinkedIn. Wees jezelf, kies onderwerpen die bij je passen maar maak daar wel slimme keuzes in. Dat is de kern van deze masterclass.

De masterclass bevat:

Videotraining

in 4 delen

PDF van de training

LinkedIn Cheatsheet

Alle specificaties op een rij

Best Practices PDF

Twee bonussen

Het gaat op LinkedIn niet alleen om WAT je plaatst, maar ook om WIE het plaatst. Volledig ingevulde profielen hebben een streepje voor op LinkedIn. Maar je profiel (of bedrijfspagina) is natuurlijk ook belangrijk omdat als een bericht een snaar raakt, dit de plek is waar iemand naartoe gaat om meer te zien of te weten te komen. 

Daarom krijg je twee extra’s bij deze masterclass over LinkedIn content:

 1. Een extra online training waarmee je een profiel optimaliseert
 2. Een Canva template voor een goede achtergrond banner. 

Resultaten LinkedIn masterclass

Na het volgen van de masterclass heb je tal van nieuwe ideeën waarmee je je profiel en bedrijfspagina aantrekkelijker en effectiever kunt maken. Je weet welke resultaten je wilt behalen en welke acties én content daar bij horen. Per type LinkedIn content weet je bovendien hoe je ze zo maakt dat ze het meeste effect opleveren. Dat geldt voor:

 • Onderwerpen die werken
 • Aansprekende tekstberichten en artikelen
 • Afbeeldingen en beeldcarrousels
 • Video
 • Documenten (die bieden kansen die vaak gemist worden)

 

De training biedt daarmee je een handig overzicht van de mogelijkheden die er zijn, helpt je om daar een keuze in te maken en die te vertalen naar een LinkedIn contentplanning.

Over jou

Je gebruikt LinkedIn bijvoorbeeld als ondernemer, kennisprofessional of omdat je een bedrijf daarin ondersteunt. Als VA, marketeer of communicatieadviseur.

Je wilt echt resultaat halen uit de tijd die je in LinkedIn stopt. Maar vooral laten zien waar jij of je bedrijf voor staat en wat je te bieden hebt. Je zoekt kansen om dat zo goed mogelijk te doen zodat je je op LinkedIn kunt onderscheiden en het gewenste resultaat kunt boeken.

 

Over mij

LinkedIn trainer Linda Krijns

Ik ben fan van LinkedIn en een content nerd: altijd op zoek naar de nieuwste inzichten, technieken en tools om het maximale uit content te halen én mooie, inspirerende dingen te (laten) maken.

LinkedIn is al jaren een van mijn favoriete platforms en ik probeer daar voortdurend nieuwe dingen om te zien wat nou echt goed werkt. Want dat verandert voortdurend…

LinkedIn masterclass praktisch

De LinkedIn masterclass kost € 37 (exclusief € 7,77 btw). Na je bestelling en betaling krijg je toegang tot de masterclass met een persoonlijke inlogcode. Daarmee kun je de videotraining op elk gewenst moment bekijken en alle bijbehorende bijlagen gemakkelijk downloaden.

Bestellen kan via onderstaande knop. Daarmee kom je in een beveiligde omgeving waar je op meerdere manieren kunt betalen.

 

Heb je een vraag over de LinkedIn contentstrategie voor jouw bedrijf? Neem contact op via sst [at] sstroop.nl Of bekijk de incompany mogelijkheid voor een content training voor LinkedIn.