Na een incompany training over content & contentmarketing boek je samen met je team meer resultaat. Met je website, op social media of met je content in het algemeen. Want het online marketinglandschap verandert steeds, waardoor de dingen die je vorig jaar nog met succes deed nu ineens een stuk minder goed werken. Maar in een paar uur kun je weer helemaal ‘bij’ zijn!

Training LinkedIn Marketing

Haal meer rendement uit LinkedIn profiel(en)& bedrijfspagina door de juiste content te delen en slimme tactieken toe te passen.

Training Hoger in Google met content

Leer hoe je heel praktisch structureel werkt aan hogere posities in Google dankzij passende en goed geoptimaliseerde content.

“Linda Krijns heeft voor de Belangenvereniging BMS een online training ‘Hoger in Google’ verzorgd. Linda is erg professioneel en heeft een goed en duidelijk webinar gegeven. Veel leden hebben actief deelgenomen tot het eind en hadden het liefst nog langer gebleven voor meer tips en advies. Het was super dat Linda de leden actief bij het webinar heeft betrokken en voorbeelden uit de praktijk heeft laten zien. De leden hebben veel bruikbare informatie gekregen en konden hier dan ook direct mee aan de slag. Samengevat zijn wij meer dan tevreden en willen wij zeker vaker een webinar laten verzorgen door Sstroop Contentmarketing!”
Anne Lenselink
Belangenvereniging BMS

Training social media contentstrategie

Maak social media content die je doelgroep aanspreekt en je naamsbekendheid laat groeien.

Informatie incompany training

Vermeld je e-mailadres en/of telefoonnummer
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eén reactie

Geef een antwoord