Masterclass Beter vindbaar dankzij content

Wil je dat je website hoger in Google komt voor zoveel mogelijk relevante zoekopdrachten? De sleutel voor die verbeterde vindbaarheid zit voor een belangrijk deel in je content en hoe je die inricht. Goede content die de zoeker geeft wat hij zoekt.

Dat leer je in deze masterclass

Deze online masterclass Beter vindbaar met content helpt je om die content te maken en op de best denkbare manier te publiceren.

Deze masterclass is iets voor jou als je

 • Baalt dat jouw site slecht vindbaar is (en concurrenten het beter doen).
 • Wilt weten hoe vindbaarheid werkt en hoe je daar met je content goed en blijvend op inspeelt.
 • Veel meer bezoekers naar je site wilt trekken zodat meer mensen je bedrijf leren kennen.

 

Content is de sleutel tot verbeterde vindbaarheid

Jouw site en Google hebben een gemeenschappelijk belang. Google wil dat mensen de zoekmachine blijven gebruiken en dat doen ze alleen als ze via Google antwoord vinden op hun vragen. Jouw organisatie heeft er baat bij als jij het beste antwoord kunt geven. Want met goede antwoorden leren mensen je bedrijf kennen, waarderen en vertrouwen.

Jullie vinden elkaar als je Google als een stakeholder beschouwt wanneer je content maakt. Die insteek staat centraal in deze masterclass.

 

Inhoud masterclass

 • Wat zit er achter goed vindbare content? De basisprincipes uitgelegd.
 • Manieren om jouw beste kansen in Google te ontdekken.
 • Die kansen matchen met content die bij jouw bedrijf past.
 • Gericht en gedoseerd nieuwe content maken.
 • Bestaande content optimaliseren.
 • Meer gericht verkeer naar verkooppagina’s realiseren.
 • Handige tools die je helpen je vindbaarheid te verbeteren.
 • Technische en niet-technische verbeteringen van je site en content.

 

Resultaat: beter vindbaar

Na de masterclass kun je een eigen stappenplan maken om jouw site beter vindbaar te maken.

Je weet wat je zelf kunt doen om de bestaande content op je site te verbeteren en welke technische verzoeken je bij je sitebeheerder kunt neerleggen dan wel zelf kunt oppakken.

Je weet ook welke nieuwe content je gaat helpen om de vindbaarheid van je site te verbeteren en waarmee je nieuwe verkoopkansen realiseert.

Kortom, je weet hoe je duurzame vindbaarheidsresultaten boekt. Je doorgrondt het proces waardoor je niet meer twijfelt, maar met elke content actie op een consistente manier beter vindbaar wordt met je site en verkooppagina’s.

 

Bestel de masterclass en word beter vindbaar

Je investering in deze masterclass is €37 (exclusief 21% btw). Daarmee krijg je toegang tot een online videotraining van ongeveer 1,5 uur, lesmateriaal en extra documentatie. Bestellen doe je eenvoudig met onderstaande knop. Die leidt naar een beveiligde betaalomgeving waar je met creditcard of PayPal kunt betalen. Na verwerking van je betaling heb je dan binnen enkele minuten automatisch toegang tot de masterclass.

Is betalen met creditcard of PayPal voor jou niet handig? Klik hier en het wordt geregeld.