Masterclass Sterk merk met content

Maak duidelijk waar je merk voor staat en waarin je je onderscheidt. Daarmee spreek je de juiste doelgroep aan en kweek je gaandeweg een vaste groep fans en ambassadeurs.

Sterke marketing begint met een sterk merk. Een merk met duidelijke waarden die begrepen en gewaardeerd worden door de doelgroep. Een merk dat bovendien wezenlijk anders is dan concurrerende merken. En je content speelt een cruciale rol in het positioneren van je merk.

Met content maak je een bedrijf beter vindbaar en zichtbaar. Maar als je eenmaal gezien wordt en vindbaar bent wil je wel dat je content je merk goed neerzet. Zodat duidelijk is waar je merk voor staat. Doe je dat goed dan spreek je de juiste doelgroep aan en kweek je gaandeweg een vaste groep fans en ambassadeurs.

Resultaten masterclass

In deze masterclass ontdek je hoe je content zo inzet dat deze je merk versterkt en je een duidelijke en aantrekkelijke positionering creëert voor je doelgroep. Het draait om een aantal strategische keuzes en consistente inzet van content. Om dat te bereiken leer je hoe je:

Inhoud masterclass

Bestel de masterclass en begin direct

Je investering in deze masterclass is €37 (exclusief 21% btw). Daarmee krijg je toegang tot een online videotraining van ongeveer 1,5 uur, lesmateriaal en extra documentatie. Bestellen doe je eenvoudig met onderstaande knop. Die leidt naar een beveiligde betaalomgeving waar je met creditcard of PayPal kunt betalen. Na verwerking van je betaling heb je dan binnen enkele minuten automatisch toegang tot de masterclass.