Een effectieve contentstrategie
& contentplan in een dag

Een contentstrategie is onmisbaar als je met jouw content bepaalde doelen wilt realiseren. Bovendien zorgt een goede contentstrategie ervoor dat je niet te veel doet, maar ook niet te weinig.

De grote valkuil voor professionals en organisaties waarbij het aanbod om hun kennis en expertise draait is dat ze zich juist te veel op het delen van beetjes content richten. Tot een paar jaar terug was dat ook een succesvolle strategie, maar tegenwoordig heb je net iets meer nodig. Doe je dat goed, dan zorgt je contentstrategie voor bijzondere resultaten. 

Resultaten Content strategiedag

Bij het zichtbaard en vindbaar maken van je expertise, kwaliteiten én je aanbod horen vaak specifieke doelen:

Een goede contentstrategie realiseert deze en andere doelen en is de basis voor een duidelijk stappenplan om deze doelen te bereiken. Dat stappenplan is je contentplan. Het omvat de strategie en heel praktische contentacties die voor jou belangrijk zijn. Zo weet je exact wat je wel en niet moet doen zodat jouw doelgroep je ontdekt, waardeert en vertrouwt.

Aan het eind van de Content strategiedag heb je die effectieve strategie plus contentplan in handen, waardoor je meer rust, focus en impact krijgt.

Content strategiedag

Content strategiedag samen werken aan je contentplan

Tijdens de strategiedag

We werken gedurende een dag samen aan jouw contentstrategie en contentplan volgens een vast framework of stappenplan. Dat doen we op basis van voorwerk zodat we alle benodigde feiten en data goed op een rij hebben. Het goede nieuws daarbij is dat het leeuwendeel van het voorwerk voor je gedaan wordt 👍

Aan het eind van de dag heb je een contentstrategie, compleet met een contentplan waarin je helder op een rij hebt:

  • Welke soorten content je deelt (onderwerpen en formats)
  • Waar je die deelt en hoe vaak

Beproefd contentstrategie framework

Dankzij ruim 30 jaar marketingervaring bij heel uiteenlopende organisaties heb ik een framework ontwikkeld waarmee we samen stap voor stap een onderbouwde en effectieve contentstrategie maken.

Dit framework gebruik ik ook tijdens de Training Contentstrategie die ik voor Frankwatching verzorg.

Binnen het framework combineer ik het analyseren van verschillende data met een flinke dosis creativiteit. Maar altijd met veel oog voor het speelveld waarin jouw organisatie, expertise en content zich begeven, want dat is cruciaal.

'Linda is echt een vakvrouw. Zij begrijpt als geen ander hoe je content in kunt zetten om je doelen te bereiken, je te onderscheiden van de concurrentie en online gevonden kunt worden. Ze helpt met strategie en uitvoering’.

Voor wie is de Content strategiedag geschikt?

Deze dag is geschikt voor zelfstandige kennisprofessionals die snappen dat ze de juiste content moeten delen met hun doelgroep en behoefte hebben aan een praktisch stappenplan.

De Content strategiedag werkt ook goed als je als communicatieadviseur of contentmarketeer binnen een kleine tot middelgrote organisatie verantwoordelijk bent voor de content en behoefte hebt aan meer handvatten en inzichten.  

Content strategiedag praktisch

Expert Track is jouw roadmap naar een expertstatus
  • De Content strategiedag kan op locatie of online plaatsvinden.
  • Het is een 1-op-1 samenwerking, maar er kan een collega aanschuiven.
  • Vooraf lever je in overleg beschikbare data en informatie aan.
    Ik maak een aantal analyses op basis van die data en doe extra onderzoek.

De kosten voor deze Content strategiedag bedragen €1485 excl. 21% btw.
De helft van dit bedrag betaal je vooraf, de andere helft achteraf.

Linda Krijns contentstrateeg

Over Linda Krijns

Als contentstrateeg werk ik vooral voor kennisprofessionals en kennisintensieve organisaties. Veel expertise krijgt namelijk niet de etalage en aandacht die deze verdient. Soms zie je zelfs dat degenen die het hardst roepen maar minder expertise hebben, toch meer expertstatus toegedicht krijgen. Daar kan ik niet zo goed tegen.

Sinds 2008 heb ik me gespecialiseerd in online marketing en content: van blogs tot whitepapers, van seo tot social media en van podcasts en video tot PR. Daarnaast geef ik trainingen, zowel incompany als voor Frankwatching.

Een sterk expertmerk dankzij je contentstrategie

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Laat weten wat je wilt bereiken of stel je vragen als je die hebt. Meestal krijg je binnen een werkdag antwoord.

Meer informatie Content strategiedag

  • Vertel iets meer over je wensen en doelen en vermeld liefst ook om welke website of welk bedrijf het gaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.