Handleiding social media uitbesteden

Overweeg je om social media uit te besteden? Met deze handleiding kies de partij  die jouw social media wensen straks echt realiseert.

Na 30 jaar ervaring aan zowel klant- als bureauzijde weet ik hoe lastig het uitbesteden van marketingtaken kan zijn. Soms gaat het enorm goed gaan en soms word je spectaculair teleurgesteld. Daarom schreef ik deze handleiding. Speciaal voor ondernemers en marcom adviseurs die een social media partner zoeken.

Deze Handleiding social media uitbesteden is een uitkomst als je:

Zo voorkom je gedoe, frustratie en kun je met een gerust hart een passende keuze maken uit de vele verschillende aanbieders!

Dit vind je in de Handleiding Social media uitbesteden

Overzicht soorten aanbieders

Er zijn ruwweg drie soorten aanbieders waar je uit kunt kiezen: een Virtueel assistent (VA), een freelancemarketeer of een social media bureau. Ieder type aanbieder heeft eigen voor- en nadelen en mogelijkheden. Die staan duidelijk op een rij in de handleiding.

Werkwijzen wegwijzer

Leg jouw wensen naast de opties die diverse aanbieders hebben en hun verschillende werkwijzen. Zo ontdek je snel welk type aanbieder het beste bij jouw situatie en wensen past.

Lijst selectiecriteria

Om die vergelijking extra inzichtelijk te maken vind je een flinke lijst selectiecriteria in de handleiding. Kies welke criteria voor jou relevant zijn.

Selectievragen

Welke vragen moet je beslist stellen aan een mogelijke aanbieder? Met deze voorbeeldvragen mis je niets.
Heb je een partij geselecteerd? De handleiding bevat bovendien een template voor een goede briefing.

De inhoud in detail

In 22 pagina’s komen alle aspecten van het uitbesteden van social media aan de orde:

Hieronder zie je een kleine visuele impressie van de handleiding.

impressie handleiding social media uitbesteden

Over de maker

In de ruim dertig jaar dat ik in het marketingvak zit, heb ik in allerlei rollen en zowel aan klant- als aan bureauzijde ervaring opgedaan met het uitvoeren en uitbesteden van marketingtaken. Ik merkte dat het uitbesteden van social media bij bedrijven voor veel hoofdbrekens en zelfs problemen zorgt.
Vanuit die ervaring heb ik deze handleiding samengesteld, zodat je een goed hulpmiddel hebt om zelf een geslaagde keuze te maken. Dat scheelt je straks heel veel gedoe en frustratie!

Linda Krijns
Sstroop Contentmarketing

Bestel je handleiding en maak een goede keuze

De Handleiding social media uitbesteden kost slechts € 8,95 exclusief 9% btw.

Je bestelt de handleiding snel, simpel en veilig via onderstaande knop. Die stuurt je naar een bestelformulier met beveiligde betaalomgeving waar je onder andere met iDeal kunt afrekenen. Na verwerking van je betaling is je download direct beschikbaar.