Leuk dat je doorklikt!

Hier vind je iets meer over mij, maar hier vind je vooral de resources waar ik naar verwijs op mijn Instagram account, zoals de nieuwste podcast of een nieuw blog. 

Ik ben Linda Krijns, en gek op nieuwe inzichten en data over content en marketing.

Die kennis deel ik verder in de 100% Expert Podcast, mijn blog, een gratis kennisbank en elders, zoals op Frankwatching waar ik ook trainingen geef.

100% Expert Podcast: contentmarketing voor experts en kennisleiders

Maak met content je expertise zichtbaar en vindbaar. Zodat je wél gevonden en gevraagd wordt. Een contentmarketing podcast voor ondernemers, kennisleiders en organisaties bij wie alles draait om de aanwezige kennis en expertise. De 100% Expert Podcast geeft je strategisch advies en praktische tips over de inzet van content en expertise marketing. Dat gaat veel verder dan het delen van brokjes kennis, want dat is tegenwoordig niet meer genoeg. In de podcast hoor je hoe je het wel kunt aanpakken. Elke 14 dagen verschijnt op dinsdagochtend een nieuwe aflevering.

Of luister via je favoriete podcast app, zoals Apple of Spotify.

Hieronder vind je de laatste twee afleveringen.

 

De nieuwste podcasts

[cfm_captivate_episodes show_id="508794fc-80a3-42cf-8548-4bc37466f0a7" layout="grid" columns="2" content="excerpt" content_length="55" player="above_content" link="show" link_text="Luisteren" order="desc" items="2" pagination="hide"]

Recente blogs

Gratis Content Kennisbank

Hier deel ik mijn checklists, stappenplannen en handleidingen. Gratis, zonder catch. Ja, je ontvangt dan ook elke 14 dagen nog een informatief artikel maar dat is het. Voor mij is de Kennisbank vooral de verzamelplek naast mijn blog waar ik al mijn gratis content bij elkaar heb. 

Daar vind je checklists, stappenplannen, handleidingen en meer. 

content kennisbank sstroop