Leuk dat je doorklikt!

Hier vind je iets meer over mij, maar hier vind je vooral de resources waar ik naar verwijs op mijn Instagram account, zoals de nieuwste podcast of een nieuw blog. 

Ik ben Linda Krijns, aangenaam.
Mensen kennen me als een content nerd. Gek op nieuwe inzichten en data over content en marketing.

Die kennis deel ik verder in de Contentdiva’s podcast, mijn blog, een gratis kennisbank en elders, zoals Frankwatching.

Contentdiva’s podcast over contentmarketing

Wil je aansprekende content maken die je echt het beoogde rendement oplevert? Dan is de Contentdiva’s podcast voor jou In podcasts van ongeveer 20 minuten ontdek je hoe je content optimaal inzet zodat je er maximaal rendement uithaalt. Met best-practices, creativiteit en veel praktisch advies om direct toe te passen.

Of luister via je favoriete podcast app, zoals Apple of Spotify.

Hieronder vind je de laatste twee afleveringen.

 

De nieuwste podcasts

Een effectief blog kan niet zonder effectieve blogpromotie. Want elke dag verschijnen er miljoenen nieuwe blogs en deel komt van collega-experts met wie jouw artikelen moeten concurreren. Daarom een aantal tips waarmee je jouw blogartikelen goed kunt promoten. In deze podcast hoor je drie manieren waarop je jouw blog promoot: De meest duurzame manier: vindbaarheid...
Een blog op je website is een prachtig instrument om mensen van je kennis en expertise te laten proeven. Mits je blog de juiste inhoud heeft zodat het echt bijdraagt aan jouw doel. Je blogstrategie is daarvoor een cruciale sleutel. Toch gaan veel experts bloggen zonder blogstrategie en zonder dat ze goed nagedacht hebben over...

Recente blogs

Gratis Content Kennisbank

Hier deel ik mijn checklists, stappenplannen en handleidingen. Gratis, zonder catch. Ja, je ontvangt dan ook elke 14 dagen nog een informatief artikel maar dat is het. Voor mij is de Kennisbank vooral de verzamelplek naast mijn blog waar ik al mijn gratis content bij elkaar heb. 

Daar vind je checklists, stappenplannen, handleidingen en meer. 

content kennisbank sstroop