Leuk dat je doorklikt!

Hier vind je iets meer over mij, maar hier vind je vooral de resources waar ik naar verwijs op mijn Instagram account, zoals de nieuwste podcast of een nieuw blog. 

Ik ben Linda Krijns, aangenaam.
Mensen kennen me als een content nerd. Gek op nieuwe inzichten en data over content en marketing.

Die kennis deel ik verder in de Contentdiva’s podcast, mijn blog, een gratis kennisbank en elders, zoals Frankwatching.

Contentdiva’s podcast over contentmarketing

Wil je aansprekende content maken die je echt het beoogde rendement oplevert? Dan is de Contentdiva’s podcast voor jou In podcasts van ongeveer 20 minuten ontdek je hoe je content optimaal inzet zodat je er maximaal rendement uithaalt. Met best-practices, creativiteit en veel praktisch advies om direct toe te passen.

Of luister via je favoriete podcast app, zoals Apple of Spotify.

Hieronder vind je de laatste twee afleveringen.

 

De nieuwste podcasts

De grootste verzuchting die ik van zowel experts als communicatieprofessionals die content maken hoor is: ‘kan het niet een graadje minder? Ik snap dat ik met content veel kan bereiken, maar kan het niet slimmer en efficiënter?’ En ja, dat kan zeker! In deze aflevering van de 100% Expert podcast hoor je drie manieren om...
Er zijn tientallen formats om uit te kiezen als je kennis, inspiratie of entertainment met anderen wilt delen. En ze lenen zich eigenlijk allemaal ook voor het etaleren van je expertise. Maar hoe kies je dan? In deze aflevering van de 100% Expert podcast benoem ik 5 top content formats die echt effectief zijn. 5...

Recente blogs

Gratis Content Kennisbank

Hier deel ik mijn checklists, stappenplannen en handleidingen. Gratis, zonder catch. Ja, je ontvangt dan ook elke 14 dagen nog een informatief artikel maar dat is het. Voor mij is de Kennisbank vooral de verzamelplek naast mijn blog waar ik al mijn gratis content bij elkaar heb. 

Daar vind je checklists, stappenplannen, handleidingen en meer. 

content kennisbank sstroop