Ik ga akkoord met de volgende voorwaarden:

Online trainingen & producten

  • Een online training schaf ik aan voor eigen gebruik. De link en toegang deel ik niet met anderen. Doe ik dat wel dan kan mij verdere toegang tot de online training ontzegd worden.
  • Digitale producten zijn voor mijn eigen gebruik. Bestanden en documenten deel ik niet met anderen en ik maak op geen enkele wijze inbreuk op het auteursrecht van Sstroop.

Training op locatie

  • Bij een training op locatie houd ik me aan alle richtlijnen en regels met betrekking tot Covid19. Als ik positief getest ben, vooraf symptomen heb die kunnen wijzen op een besmetting of als een huisgenoot klachten of een positieve Covidtestuitslag heeft, meld ik me af en mag ik met een latere datum meedoen of kan ik kiezen voor een vervangende online training. Tijdens de training houd ik altijd 1,5 meter afstand.  
  • Sstroop Marketing houdt zich aan alle richtlijnen en neemt de uiterste zorg in acht om een besmetting te voorkomen. Sstroop Marketing is in geen enkel geval verantwoordelijk of aansprakelijk indien na de training mocht blijken dat ik besmet ben geraakt met Covid19.
  • Indien de trainer plotseling ziek wordt kan deze de training annuleren en/of verschuiven. Ik kan dan meedoen op een latere datum of kiezen voor teruggave van het lesgeld.