Content creatie uitbesteden

Overweeg je om content creatie uit te besteden, omdat de tijd of expertise binnen je bedrijf ontbreken? En vind je het lastig om je blog, nieuwsbrief of social media regelmatig te vullen met aansprekende, effectieve content?

Dan is het uitbesteden van content creatie een perfecte en betaalbare oplossing!

Content creatie

Wij maken content voor websites, social media, nieuwsbrieven én offline. Content die je bedrijf vindbaar en zichtbaar maakt en die zorgt voor leads en sales.

Dat doen we volgens een afgesproken frequentie. Zo zit je nooit meer zonder goede content!

We maken bijvoorbeeld:

Daarnaast kunnen we in samenwerking met anderen zorgen voor video’s, animaties en podcasts.

Gespecialiseerde redacteuren

Natuurlijk maken we voor diverse klanten uiteenlopende teksten. Teksten die vlot en op de doelgroep geschreven zijn en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Voor het beste resultaat werken we met verschillende tekstschrijvers die allemaal hun eigen specialisaties hebben. Bijvoorbeeld in de horeca, food & dranken, duurzaamheid, recruitment & HR, ICT, finance, psychologische, maatschappelijke of juist technische onderwerpen.

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk bij alles wat we maken. Dat betekent dat we zowel voor Google als voor mensen van vlees en bloed schrijven. Het zijn immers mensen die op een of andere manier moeten reageren op je content. Liefst doordat ze de gewenste actie nemen: iets downloaden, zich aanmelden of contact opnemen.

We maken content voor

We werken veel voor kleine tot middelgrote bedrijven bij wie het draait om kennis en expertise. Bijvoorbeeld in B2B-dienstverlening, onderwijs en training, coaching of platformen die mensen willen informeren of verbinden.

Werkwijze content creatie uitbesteden

We maken content ofwel op incidentele basis ofwel op basis van een content abonnement. Bij een abonnement krijg je volgens een vaste frequentie de afgesproken content aangeleverd. Bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of volgens een andere frequentie. Eigenlijk is alles mogelijk.

Incidentele content creatie

Bij een eenmalige productie van content gaat het vaak om:

Overigens is eenmalig vaak helemaal niet zo eenmalig. Veel klanten komen na verloop van tijd weer terug met een nieuwe opdracht.

Wil je een offerte voor een of meer artikelen, webpagina’s of andere content? Gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Content abonnement

Een content abonnement komt van pas als je:

Infoaanvraag content creatie of abonnement

Naam
Vertel iets meer over je wensen en om welke website het gaat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.