Content abonnementen

Met een content abonnement heb je altijd goede content voor je website, blog, social media of nieuwsbrief.Zit je  verlegen om echt goede content? Content die vindbaar is en die je doelgroep aanspreekt en overtuigt? Met een content abonnement weet je zeker dat je elke maand structureel aan je vindbaarheid en reputatie werkt.

Smart Content Abonnement

Goede content is informerend, adviserend of amuserend. Je geeft bijvoorbeeld blijk van een heldere mening, je helpt iemand een eind op weg om iets te bereiken, geeft inzicht in nieuwe ontwikkelingen of weet te inspireren of te vermaken. Zo etaleer je pas echt wat je voor iemand kunt betekenen.

Dat lukt alleen met content die een verdiepingsslag biedt. Daarom ligt in onze abonnementen de focus op content die iets langer is dan je bij andere aanbieders vindt. Simpelweg omdat we weten dat onze klanten niets opschieten met korte tekstflodders. Maar wel met de inhoud van ons Smart Content Abonnement, want die bevat:

 • Zoekwoordanalyse en contentstrategie
 • Een artikel per maand van ongeveer 500 woorden, inclusief metadescription
 • Een correctieronde

Deze artikelen schrijven we op basis van deskresearch. In overleg kunnen we de artikelen ook baseren op interviews met medewerkers, die zo hun kennis delen.

Het Smart Content Abonnement kost € 345 per maand.

Premium Content Abonnement

Bij een Premium Content Abonnement wisselen we artikelen van gemiddelde lengte (ongeveer 500 woorden) af met longcopy artikelen van ten minste 1000 woorden. Die laatste hebben als voordeel dat ze vaak beter scoren in Google en ook bij de doelgroep meer waardering oogsten. Longcopy werkt heel goed bij B2B marketing en bij andere doelgroepen die veeleisend zijn. Ze werken ook goed voor consumentenproducten die niet in een impuls gekocht worden.

Voor deze longcopy content raadplegen we verschillende online bronnen en doen we 1 à 2 interviews. Ook analyseren we de artikelen die nu op die eerste pagina met Google zoekresultaten staan. We bundelen alle positieve componenten die aan die positie hebben bijgedragen. Daarbij kijken we ook naar mogelijke ontbrekende elementen. Pas dan schrijven we een verdiepend artikel dat echt waarde biedt in de ogen van je doelgroep.

In ons Premium Content Abonnement krijg je:

 • Zoekwoordanalyse en contentstrategie
 • Contentkalender voor een jaar
 • Longcopy artikelen van ten minste 1000 woorden (om de maand)
 • Smart artikelen van rond de 500 woorden (om de maand)

Het Premium Content Abonnement kost € 975 per maand, exclusief 21% btw.

drie content abonnementen zodat we voor iedere situatie een passend abonnement is.

Nieuwe website, nieuwe dienst of product?

Ga je starten met een nieuwe website of een nieuw subdomein op een website, dan bieden we daar een speciaal Starterspakket voor aan. Dat content abonnement voorziet in alle belangrijke elementen om vanaf de allereerste dag het meest uit je content te halen.

Inhoud Starters Content Abonnement

In dit content abonnement vind je de volgende elementen:

 • Zoekwoordanalyse
 • Vijf webpagina’s
 • Drie blogartikelen van 400 tot 500 woorden

Met de zoekwoordanalyse zorgen we ervoor dat je pagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekopdrachten die passen bij de intenties van je doelgroep. We kijken daarbij ook naar de concurrentie. Voor sommige zoekopdrachten is het namelijk veel moeilijker om te ’scoren’ dan voor andere. Het is goed om daar samen een afweging in te maken.

De vijf webpagina’s omvatten meestal de homepage, een ‘over ons’ pagina en drie productpagina’s. Maar daar kun je natuurlijk in variëren. Iedere pagina krijgt een pakkende metadescription en is voorzien van een logische structuur die je doelgroep overtuigt.

Met de blogartikelen maken we vast een eerste start voor een representatief blog. Na de start kun je het blog zelf oppakken, uitbesteden aan ons of aan een andere tekstschrijver. Aan jou de keus!

Het Starters Content Abonnement kost € 1985 exclusief btw.

Extra’s bij de content abonnementen

Wil je meer? Laat het weten. Naast het aanleveren van content kunnen we op meer punten ondersteuning bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Promotieteksten voor social media bij elk artikel
 • Maken van nieuwsbrieven waarin je nieuwe content de show steelt
 • Visuele uitingen ter ondersteuning (zoals SlideShare, infographics)
 • Content mapping: spin-offs van de artikelen passend voor specifieke (social media) kanalen

Nieuwsgierig?

Geef via onderstaand formulier je wensen of vragen aan en we nemen snel contact met je op. Meestal binnen 24 uur.

 

 

© Sstroop 2012-2018