Content abonnement

Altijd de juiste content
die je expertise toont

Altijd de juiste content

Met een content abonnement werk je structureel aan je vindbaarheid, zichtbaarheid en reputatie. Je krijgt dan de afgesproken hoeveelheid artikelen die je voor een bepaalde periode nodig denkt te hebben. 

 

Specialist in expertcontent

Uit onderzoek blijkt dat blogartikelen die je expertise tonen en voor kennisleiderschap zorgen, langer zijn dan gemiddeld. Maar lengte is allesbehalve doorslaggevend (gelukkig). Expertcontent moet vooral inhoudelijke verdieping bieden én mensen prikkelen. Waardoor mensen jou als afzender leren kennen, gaan waarderen en vertrouwen.

 

Ervaren en gespecialiseerde redacteuren

Expertcontent vraagt om redacteuren die schrijversvakmanschap combineren met inhoudelijke kennis. Bijvoorbeeld omdat ze eerder een andere opleiding volgden, in een bepaald vakgebied werkzaam waren of jarenlange ervaring hebben als tekstschrijver in een specifieke branche. Daarom werkt Sstroop met een flexibele groep ervaren redacteuren die ieder gespecialiseerd zijn in een of meer specifieke onderwerpen. 

Werkwijze content abonnement

1. Inventarisatie

We vragen naar je doelstellingen en specifieke wensen. Daarbij kijken we naar je doelgroep, website, andere communicatiemiddelen en naar de (concurrerende) content die er al is.

2. Onderbouwd voorstel

Op basis van de inventarisatie krijg je een concreet voorstel voor onderwerpen, formats en frequentie. Met onderwerpen die samenhangen en elkaar versterken.

3. Redacteur gaat aan de slag

Een redacteur schrijft vervolgens de artikelen, case studies, whitepapers of onderzoeksverslagen. Op basis van desk research, interviews of andere bronnen. Je krijgt het concept aangeleverd en kunt feedback geven die we verwerken. Je content is klaar!

De toegevoegde waarde van Sstroop

Duidelijke strategie

We werken vanuit een duidelijke strategie
en zorgen dat artikelen qua inhoud en format gericht zijn op het vergroten van je expertstatus.

Vindbaar in Google

We schrijven allereerst voor je ideale klant of doelgroep. Maar dat gaat goed samen met vindbaarheid in Google. Dus aansprekende én vindbare teksten!

30 jaar marketingervaring

30 jaar ervaring in marketing & communicatie zorgt voor een breed netwerk van ervaren redacteuren en goede briefings. Dat werkt snel en prettig.

Mogelijkheden & prijzen content abonnement

Contentwensen kunnen enorm uiteenlopen. Daarom kiezen we voor maatwerk en kijken we in overleg wat het beste content pakket is dat past bij je wensen, doelen en budget. Bijvoorbeeld met:

Meer informatie?

Geef via onderstaand formulier je wensen of vragen aan en we nemen snel contact met je op, vaak binnen een werkdag.

 

Infoaanvraag content creatie of abonnement

Naam
Vertel iets meer over je wensen en om welke website het gaat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.