Zelf afbeeldingen maken. Met Canva

zelf afbeeldingen maken met Canva

Het is vaak ontzettend handig als je zelf afbeeldingen kunt maken. Bijvoorbeeld combinaties van foto’s met tekst, verkoopknoppen voor je website en effectieve banners. Natuurlijk kun je een vormgever inschakelen, maar dat loopt in de papieren als je elke week wel iets nodig hebt. Gelukkig is er een goede en gebruiksvriendelijke oplossing om zelf afbeeldingen te maken: Canva.

Canva is een vormgevingstool die je allerlei sjablonen biedt, waarmee je in combinatie met je eigen foto’s mooie dingen kunt maken die er goed en professioneel uitzien. Als je al een huisstijl hebt met een logo en een kleurenpalet, kun bovendien uitingen maken die helemaal aansluiten bij je website en drukwerk als visitekaartjes en briefpapier.

Canva biedt je sjablonen voor onder andere:

Daarnaast kun je afbeeldingen maken in elke maat die je zelf aangeeft, zodat deze bijvoorbeeld perfect past op je website of in je nieuwsbrief.

In onderstaand filmpje zie je in twee minuten hoe je Canva kunt gebruiken. Canva is overigens gratis…

 

Over Linda Krijns

Linda Krijns is oprichter en drijvende kracht achter contentmarketingbureau Sstroop. Ze helpt bedrijven bij het vergroten van hun zichtbaarheid en het trekken van klanten. Niet door te schreeuwen dat je er bent, maar door geruisloos (sst) te laten zien hoe goed je bent aan nieuwe en bestaande klanten. Met de online technieken van nu.

© Sstroop 2012-2019