Wil je je website verbeteren? Heb je het gevoel dat je site nu te weinig oplevert en krijg je weinig respons uit je site? Dan is het hoog tijd voor een verbeterslag. Want een goede site is meer dan een online brochure en:

En het belangrijkste: een goede website levert je leads en klanten op!

Ik vermoed dat je een of meer van deze vragen met ‘NEE’ hebt beantwoord, want anders was je niet op deze pagina gekomen.

Dat betekent dat er ergens een lek zit in je site. Misschien weten te weinig mensen je site te vinden. Misschien is hij onvoldoende duidelijk, aantrekkelijk en overtuigend. Of misschien is hij te traag of heeft hij andere technische problemen.

Met een website scan ontdek je waar het lek zit. En met het bijbehorende website advies kun je dat lek repareren en je website verbeteren.

Website verbeteradvies

Ik loop persoonlijk je website na en bekijk de belangrijkste pagina’s. Daarnaast gebruik ik enkele tools om de technische aspecten van je site door te nemen en om te zien hoe je site scoort in Google. Een handmatig en gedegen onderzoek dus waarbij ik de volgende vragen beantwoord:

Is het duidelijk wie je bent en wat je doet?

Je hebt slechts 5 tot 15 seconden om een bezoeker vast te houden op je site en om ervoor te zorgen dat die wat langer blijft en meer pagina’s bekijkt. Gelukkig kun je daar zelf veel aan doen om dat te stimuleren.

Inhoudelijke feedback op belangrijke pagina’s

Je krijgt feedback en verbetersuggesties voor je homepage, de ‘over ons’ pagina en voor je verkooppagina’s (maximaal drie). Met concrete tips om je aanbod sterker voor het voetlicht te brengen.

Is de website echt klantgericht?

Kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden, kunnen ze gemakkelijk met je in contact komen en zet je aan tot de gewenste actie?
Je krijgt cruciale verbeterpunten waarmee je het rendement van je site vergroot.

Word je gevonden in Google?

Voor welke zoekopdrachten ben je goed, matig of slecht vindbaar? Wat betekent dat voor de zichtbaarheid van je aanbod? Zijn de mensen die je site bezoeken wel je doelgroep?
Je krijgt een overzicht van de vindbaarheid van jouw site PLUS inzicht in hoe concurrerende sites dat beter doen. Daar zitten altijd kansen!

Technische audit website

Is de site goed te bekijken en te gebruiken op desktop, tablet en smartphone? Hoe staat het met de snelheid? Zijn er gebroken links en andere bugs? Met de audit zie je precies wat er technisch hapert en kan degene die je site onderhoudt dat snel in orde maken.

Resultaat website advies

Je krijgt een duidelijk rapport met een overzicht van allerlei heel concrete suggesties om je website te verbeteren. Die suggesties kun je stap voor stap in je eigen tempo verwerken. Veel van die suggesties kun je zelf uitvoeren, zeker als je toch al gewend bent om je site zelf bij te houden. Dan gaat het om aanpassingen in de inhoud, zoals tekst en beeld. Sommige meer technische adviezen kun je eventueel op laten pakken door degene die je site heeft gebouwd of onderhoudt.

Wie maakt het website advies?

Linda Krijns, Sstroop

De afgelopen 30 jaar heb ik als marketingcommunicatieadviseur bij grote en kleine bedrijven gewerkt. De laatste 8 jaar ondersteun ik vanuit Sstroop uiteenlopende MKB-bedrijven met online en contentmarketing. Bezoekers zijn steeds meer gaan eisen van websites en bedrijven en als je daar op in kunt spelen kun je geweldige resultaten boeken.

Jouw website verbeteren?

Bestel dan een scan van je website en ontvang website advies op maat. Daarmee kun je direct aan de slag om je site stapsgewijs duidelijker, aantrekkelijker en overtuigender te maken.

De kosten voor dit websiteadvies zijn slechts € 295. Een investering die je snel terugverdient.

Wil je jouw site verbeteren? Vraag dan jouw websiteadvies aan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een factuur en ik neem contact me je op om enkele korte vragen te stellen en om een afspraak te maken voor het opleveren en bespreken van de resultaten van de scan.

Bestelformulier Website scan en verbeteradvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.