Stage contentmarketing in Haarlem Zie je overal stagevacatures die vol staan met clichés, omdat die stages zo lekker uitdagend, hands-on, dynamisch en flexibel zijn? Als jij denkt, of liever nog wéét dat jij beter schrijft, dan worden wij heel nieuwsgierig.

Wij zoeken namelijk een stagiair die echt goed schrijft. En iemand die wel van een beetje afwisseling houdt, want je loopt stage bij twee bedrijven tegelijk. Gelukkig wel met één werkplek.

Wat kun je bij ons doen en leren?

Nou, je:

Wat bieden we:

Wie zijn wij dan?

Wij zijn Guest Compass en Sstroop Contentmarketing. Guest Compass is kampioen in klantbeleving voor gasten in hotels, vakantieparken én voor aanbieders van studentenhuisvesting. Sstroop zorgt dat allerlei uiteenlopende klanten en sites voorzien worden van leerzame, prikkelende én zachtjes (sst) verkopende content. De sites waarvoor je werkt zijn in ieder geval guestcompass.nl en daretoo.nl, maar daar kunnen gaandeweg media bij komen van klanten van Sstroop.

Lijkt het je iets?

Verras ons met een goed geschreven sollicitatie en dan gaan we graag met je in gesprek. De startdatum van de stage is in overleg, wij zijn daarin flexibel en kunnen rekening houden met jouw wensen en de eisen van je opleiding. Dat geldt ook voor de duur van je stage, vanaf 3 maanden is alles bespreekbaar. Wil je eerst wat meer weten? Mail of bel!

Linda Krijns, linda.krijns@sstroop.nl of 0623523763