Over Sstroop

Alles over Sstroop. Wij helpen je bij de succesvolle toepassing van contentmarketing.Wil je aan de slag met contentmarketing om te zien wat het je kan opleveren en wil je daar ondersteuning bij? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Potentiële klanten de kans geven om van je bedrijf te proeven en hen zo te verleiden en te overtuigen is de kern van onze contentmarketing aanpak. Wij gebruiken contentmarketing om:

  • Bedrijven zichtbaarder en vindbaarder te maken
  • Jouw klanten op het juiste moment in het koopproces kennis te laten maken met het aanbod en service van je bedrijf
  • Een positief beeld van je bedrijf te geven zodat je meer leads en natuurlijk omzet kunt genereren

Dit biedt ons contentmarketing bureau

De middelen die je daarvoor kunt inzetten variëren van informatieve artikelen, filmpjes, social media uitingen, beeld (foto, infographics), checklists, stappenplannen tot webinars, eBooks of (soms) zelfs boeken. Niet alle middelen passen bij elk bedrijf en bij elke doelgroep. Daarom kijken we altijd samen met de ondernemer of marketeer welke middelen met veel effect in te zetten zijn. Op basis van jouw wensen ondersteunen we je met:

  • het opstellen van een haalbaar en uitgekiend contentmarketingplan
  • het maken van pakkende content die gewaardeerd en gedeeld wordt
  • het promoten van je content
  • coaching en sparring

Waarom de naam Sstroop?

Wij geloven in het realiseren van aantrekkingskracht zonder te schreeuwen (sst). Vandaar die wat gekke naam.

Linda Krijns

Sstroop Contentmarketing is in 2012 opgericht door Linda Krijns. Na 15 jaar in meer traditionele marketing- en communicatiefuncties, maakte Linda in 2007 de overstap naar online marketing en ontdekte ze in de VS de successen van contentmarketing.

De technieken van contentmarketing vormen de basis van alles wat Sstroop voor haar klanten betekent en bereikt. Daarbij helpen we bedrijven om te laten zien hoe goed ze zijn. Niet door het te zeggen of erger nog, door het te roeptoeteren in advertenties, maar door potentiële klanten de informatie aan te reiken waardoor klanten zelf tot de conclusie komen dat je goed bent.

We zijn met opzet klein en slagvaardig en werken met een externe schil van experts.

Denk daarbij aan tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en webbouwers. Die zijn cruciaal bij het maken van aantrekkelijke en effectieve content en door ze gericht in te schakelen zijn we voor veel partijen betaalbaar.

Opdrachtgevers

We werken voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, variërend van ZZP’ers en MKB tot non-profit organisaties en A-merken. Denk aan B2B dienstverleners, maar ook aan een woonwinkel, reisorganisatie, online platforms of patiëntenvereniging.

De werkzaamheden verschillen per klant. Voor de ene klant maken we jaarlijks een contentmarketing plan met een contentkalender. Bij de ander gaan we nog een stap verder en maken we content en/of bieden ondersteunen bij de promotie ervan op social media. Een greep uit onze klanten én wat we voor hen doen vind je op onze klantenpagina.

Wil je weten wat contentmarketing voor jou kan doen?

We laten graag zien wat we voor je kunnen betekenen. Zit je met een vraag, bel dan 06 23 523 763 of gebruik onderstaand formulier. We geven je graag een vrijblijvend eerste advies.

 

 

 

 

kvk: 34217890
btw: NL187189031B01

 

© Sstroop 2012-2018