Over Sstroop

Alles over Sstroop. Wij helpen je bij de succesvolle toepassing van contentmarketing.Wil je aan de slag met contentmarketing om te zien wat het je kan opleveren en wil je daar ondersteuning bij? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Potentiële klanten de kans geven om van je bedrijf te proeven en hen zo te verleiden en te overtuigen is de kern van onze contentmarketing aanpak. Wij gebruiken contentmarketing om:

  • Bedrijven zichtbaarder en vindbaarder te maken
  • Jouw klanten op het juiste moment in het koopproces kennis te laten maken met je aanbod
  • Een positief beeld van je bedrijf te geven zodat je meer leads en omzet realiseert

Dit biedt ons contentmarketing bureau

De middelen die we daarvoor inzetten variëren per opdrachtgever en doelstellingen.  Denk aan daarbij aan informatieve artikelen, social media berichten, visuals (foto, infographics), checklists en stappenplannen. Maar ook aan webinars, whitepapers of (soms) zelfs boeken. Niet alle middelen passen bij elk bedrijf en bij elke doelgroep. Daarom kijken we altijd samen met de ondernemer of marketeer welke middelen met veel effect in te zetten zijn. Op basis van jouw wensen ondersteunen we je met:

  • Het opstellen van een haalbaar en strategisch contentmarketingplan
  • Het maken van pakkende content die gewaardeerd en gedeeld wordt
  • Het promoten van je content
  • Coaching en sparring

Waarom de naam Sstroop?

Wij geloven in het realiseren van aantrekkingskracht zonder te schreeuwen (sst). Vandaar die wat gekke naam.

Linda Krijns

Sstroop Contentmarketing is in 2012 opgericht door Linda Krijns. Na 15 jaar in meer traditionele marketing- en communicatiefuncties, maakte Linda in 2007 de overstap naar online marketing. Zo ontdekte ze al vroeg welke successen in de VS geboekt werden met contentmarketing.

De technieken van contentmarketing vormen de basis van alles wat Sstroop voor haar klanten betekent en bereikt. Daarbij helpen we bedrijven om te laten zien hoe goed ze zijn. Niet door het te zeggen of erger nog, door het te roeptoeteren in advertenties. Wel door potentiële klanten de informatie aan te reiken waardoor klanten zelf tot de conclusie komen dat je goed bent.

We zijn met opzet klein en slagvaardig en werken met een externe schil van contentmakers. Zo blijven we klein qua organisatie, maar kunnen we het werk wel groot aanpakken. Onze redacteuren hebben bovendien allemaal hun eigen specialisatie en ervaring. Om je een idee te geven stellen we hier enkele redacteuren aan je voor:

Marja Duin. Marja is een zeer ervaren redacteur met bewezen expertise in uiteenlopende onderwerpen. Denk aan HR en recruitment, maar ook aan ondernemerschap en management. Naast ‘gewone’ teksten en longcopy schrijft Marja ook mee aan whitepapers, e-books en zelfs boeken.

Laura Sannes. Laura is tekstschrijver en foodie ineen. Logisch dat ze graag over bewuste, gezonde voeding schrijft maar ook Ayurveda en yoga zijn voor haar bekende onderwerpen.

Wendy Appel en Sstroop gaan natuurlijk heel goed samen (what’s in a name tenslotte). Wendy draait haar hand niet om voor finance en online marketing content en is als tekstschrijver breed inzetbaar.

Externe partners

Naast tekstschrijvers maken we ook gebruik van de diensten van sitebouwers, vormgevers en andere specialisten. Enkele partijen met wie we graag samenwerken zijn:

Welmoed Webdesign. Welmoed Davidson blinkt uit in WordPress websites die naadloos integreren met andere functionaliteiten.

Webnexus. Websitebouwers die startende ondernemers en MKB aan goed vindbare websites helpen.

Rens Dekker Communication Design. Voor een visuele identiteit die staat, maar ook voor campagnes, verpakkingen en drukwerk. Heel handig is dat Rens Dekker en Sstroop dezelfde werkruimtes delen.

Fifty5 Creative Media. Houke Leupen draait zijn hand niet om voor aantrekkelijk design. Offline, online en met oog voor detail en conversie.

Blauwe Monsters. SEO en SEA bureau voor de wat grotere seo klussen. Linkbuilding en seo-copy is allemaal in huis aanwezig.

Liber Media. Online marketeer en Facebook advertising specialist Lieke Muller is de aangewezen persoon voor goed opgezette Facebook en Adwords campagnes.

Opdrachtgevers

We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van klein en middelgroot MKB tot non-profit organisaties en A-merken. Denk aan B2B dienstverleners, maar ook aan winkels, cosmetische kliniek, online platforms of een patiëntenvereniging.

De werkzaamheden verschillen per klant. Voor de ene klant maken we jaarlijks een contentmarketing plan met een contentkalender. Bij de ander gaan we nog een stap verder en maken we content en/of bieden ondersteunen bij de promotie ervan op social media. Een greep uit onze klanten én wat we voor hen doen vind je op onze klantenpagina.

Wil je weten wat contentmarketing voor jou kan doen?

We laten graag zien wat we voor je kunnen betekenen. Zit je met een vraag, bel dan 06 23 523 763 of gebruik onderstaand formulier. We geven je graag een vrijblijvend eerste advies.


 

 

 

kvk: 34217890

 

© Sstroop 2012-2019