LinkedIn Clinic

Met een incompany LinkedIn training haal je meer uit LInkedIn

Met een LinkedIn Clinic zorg je ervoor dat ook jouw bedrijf klanten trekt via LinkedIn. Met aantrekkelijke content en optimaal gebruik van de functionaliteiten die LinkedIn in huis heeft. LinkedIn biedt je namelijk talloze mogelijkheden om leads en klanten te vinden. Het is aan jou om die mogelijkheden ook echt te benutten.

Een LinkedIn Clinic is maatwerk en geeft je net dat extra zetje om veel meer uit LinkedIn te halen.

Resultaat LinkedIn Clinic

Tijdens deze training leer je hoe je jouw bedrijf op LinkedIn aantrekkelijk presenteert, zodat je de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van je bedrijf en je aanbod vergroot. Je krijgt een uitgekiende marketingstrategie in handen waardoor je LinkedIn effectief kunt inzetten.

Wat doen we tijdens de clinic?

Een bedrijfspagina is een extra etalage voor je bedrijf op een plek waar professionals open staan voor een goed aanbod. Je kunt er je producten en diensten tonen, updates delen waarmee je in beeld blijft bij volgers, foto’s en filmpjes laten zien en direct doorlinken naar specifieke verkooppagina’s op je eigen site. Koppel deze pagina aan aanvullende verkoopacties en je bedrijf heeft er een leadgenerator bij.

Tijdens de LinkedIn Clinic gaan we daarom aan de slag met verschillende functionaliteiten van LinkedIn. Jij en/of je team leren:

 • Hoe je een bedrijfspagina maakt die volgers trekt en enthousiasme en interactie genereert
 • Hoe je de pagina bijhoudt voor een blijvend en groeiend effect
 • Met welke content je mensen betrekt bij je bedrijf
 • Welke gerichte advertentiemogelijkheden LinkedIn biedt en hoe je die inzet
 • Hoe persoonlijke profielen kunnen bijdragen aan het bedrijfssucces
 • De do’s en don’ts van LinkedIn publicaties (via LinkedIn Pulse)
 • Hoe je gemakkelijk interessante content deelt met volgers en connecties

Ieder bedrijf is anders en dat geldt ook voor het gebruik van LinkedIn. Een goede training ligt dus niet pasklaar op de plank, maar gaat gepaard met het nodige voorwerk. Daarom analyseren we voor iedere LinkedIn clinic:

 • Wat concurrenten doen op LinkedIn.
  Wat kun je daarvan leren en welke kansen laten ze liggen?
 • De bestaande bedrijfspagina.
  Wat gaat goed en welke verbeterpunten zijn er?

Over de trainer

Linda KrijnsLinda Krijns is al vele jaren zakelijk actief op diverse social media. Mensen kenmerken haar als een strategische trainer. Natuurlijk is het interessant om te weten waar welk knopje zit en wat je daarmee kunt, maar de knoppenfuncties veranderen om de haverklap. Je krijgt duurzamer resultaat als je de strategische mogelijkheden van social media benut, met content waar je potentiële klant op zit te wachten.

 

LinkedIn Clinic praktisch

Ik doe deze clinic zowel met individuele ondernemers als met medewerkers van een communicatie- of marketingafdeling. Meestal vindt de sessie plaats bij jou in het bedrijf, maar heb je daar geen geschikte ruimte voor dan hebben wij die desgewenst in ons pand in Haarlem.

Interesse? Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

 

 

© Sstroop 2012-2019