Laat anderen vertellen dat je goed bent…Met social media knoppen

social media knoppen laten anderen je aanbevelen

Natuurlijk kun je zelf informatie verspreiden over je bedrijf.

Maar is het niet veel interessanter en effectiever als anderen dat voor je doen?

Door social media knoppen op je website te plaatsen waarmee mensen met één klik jouw artikelen en pagina’s kunnen delen, maak je je bereik veel groter.

Het plaatsen van die knoppen is niet ingewikkeld. Vrijwel alle social media bieden je mogelijkheden om dat te doen. Het nadeel van individuele knoppen per social medium is echter dat de laadtijd van je pagina’s kan toenemen. Daardoor haken bezoekers sneller af als je website nog aan het laden is en ook Google vindt laadtijd van belang voor een goede positie in de zoekmachines.

Social media knoppen via plug-ins

Er zijn verschillende manieren om social media knoppen toe te voegen aan je website. Zeker voor WordPress websites bestaan veel plug-ins. Een plug-in met veel mogelijkheden is die van Add This. Ze bieden volg- en deelknoppen in verschillende soorten en maten en hebben als extra voordeel dat ze je inzicht geven in hoe vaak iets gedeeld is en hoe vaak er vervolgens op die link geklikt is. Een overzichtelijke rapportage van de kliks krijg je elke week in de mail, waardoor je altijd weet welke pagina’s populair zijn.

add this deel knoppen voor social media

 

LinkedIn
Email
WhatsApp