Contentmarketing en social media clinics

Wil je aan de slag met contentmarketing maar weet je niet waar te beginnen of werkt het nog niet voor jou? Tijdens een clinic leer je hoe je slim omgaat met social media en content.

Al onze contentmarketing clinics zijn gericht op een slimme strategie en de inzet van aantrekkelijke en effectieve content. Duurzaam resultaat staat voorop. Deze clinics kunnen worden gedaan met teams van uiteenlopende grootte, maar kunnen ook gevolgd worden door individuele ondernemers of marketeers die zelf meer kennis willen opdoen.

Met deze contentmarketing clinic ontdek je hoe je je strategie aanscherpt en de ROI van contentmarketing vergrootContentmarketing Clinic

Tijdens een Contentmarketing Clinic combineren we strategie en creativiteit om de allerbeste content te bedenken waarmee je mensen voor je kunt winnen.
Dat doen we op een inspirerende en scheppende manier tijdens een sessie van 2,5 tot 3 uur.

 

Tijdens deze training Content Creatie leer je hoe je content maakt die opvalt, aanspreekt en je doelstellingen realiseert

Training Content Creatie

Ontdek in een dagdeel wat onderzoek en best-practices je leren over het maken van content die opvalt, aanspreekt én je doelen helpt realiseren. Deze Training Content Creatie bieden we incompany en soms via open inschrijving.

 

 

Facebook Clinic

Facebook Clinic

Hoe ga je om me de laatste wijzigingen op Facebook? Hoe zorg je dat de berichten van je pagina toch gezien worden? Het geheim zit voor een groot deel in de juiste content en een klein beetje in slimme tactieken. Die leer je allebei in te zetten tijdens deze Facebook Clinic.

 

LinkedIn clinic

LinkedIn Clinic

LinkedIn biedt je talloze mogelijkheden om leads en klanten te vinden. Met aantrekkelijke content en optimaal gebruik van de functionaliteiten die LinkedIn in huis heeft. Het is aan jou om die mogelijkheden ook echt te benutten.
Een LinkedIn Clinic geeft je net dat extra zetje om veel meer uit LinkedIn te halen

© Sstroop 2012-2019