Contentmarketing en social media clinics

Wil je aan de slag met contentmarketing maar weet je niet waar te beginnen of werkt het nog niet voor jou? Tijdens een clinic leer je hoe je slim omgaat met social media en content.

Al onze contentmarketing clinics zijn gericht op een slimme strategie en de inzet van aantrekkelijke en effectieve content. Duurzaam resultaat staat voorop. Daarmee kun je gedurende lange tijd vooruit en bespaar je tijd.

Alle clinics bevatten recente praktijkcases en gaan uitgebreid en interactief in op de vragen die bij jou en je team leven. De clinics kunnen worden gedaan met teams van uiteenlopende grootte, maar kunnen ook gevolgd worden door individuele ondernemers die er zelf mee aan de slag willen.

contentmarketing clinics

Contentmarketing Clinic

Tijdens een Contentmarketing Clinic combineren we strategie en creativiteit om de allerbeste content te bedenken waarmee je mensen voor je kunt winnen.
Dat doen we op een inspirerende en scheppende manier tijdens 1 of 2 sessies van ongeveer 3 uur.

Facebook Clinic

Facebook Clinic

Een bedrijfspagina op Facebook kan veel voor je bedrijf betekenen. Mits je weet wat Facebook van je vraagt, hoe Facebook ‘het spel’ beïnvloedt en met welke content je mensen kunt verleiden om echt iets met je content te doen.
Hoe je dat doet leer je tijdens deze Facebook Clinic.

LinkedIn clinic

LinkedIn Clinic

LinkedIn biedt je talloze mogelijkheden om leads en klanten te vinden. Met aantrekkelijke content en optimaal gebruik van de functionaliteiten die LinkedIn in huis heeft. Het is aan jou om die mogelijkheden ook echt te benutten.
Een LinkedIn Clinic geeft je net dat extra zetje om veel meer uit LinkedIn te halen

© Sstroop 2012-2018