Contentmarketing clinic

contentmarketin clinicTijdens een Contentmarketing Clinic combineren we strategie en creativiteit om de allerbeste content te bedenken waarmee je mensen voor je kunt winnen.

 

Inhoud contentmarketing Clinic

Tijdens de Contentmarketing Clinic gaan we op een inspirerende en scheppende manier aan de slag met content waar je doelgroep enthousiast van wordt:

  • Met welke content biedt je bedrijf meerwaarde aan nieuwe en bestaande klanten?
  • Hoe maak je die content onderscheidend?
  • Welke bronnen zijn er en welke content heb je al?
  • In welke vorm kun je jouw content het best aanbieden?
  • Via welke communicatiemiddelen deel en promoot je je content?

Zo ontstaat een communicatiematrix waarin doelgroepen, content en alle communicatiemiddelen op een rij zijn gezet. Op basis daarvan kun je vervolgens zelf een praktische contentkalender maken.

Praktische informatie

Voor de clinic inventariseren we je wensen, doelen, successen en knelpunten met (content)marketing tot dan toe. Daarnaast doen we vooraf een concurrentieanalyse. Dat alles vormt de basis om vervolgens samen effectief aan de slag te gaan tijdens de clinic.

De Contentmarketing Clinic duurt een halve dag (ongeveer 3 uur). We doen deze clinic zowel met individuele ondernemers als met medewerkers van een communicatieafdeling. Meestal vindt de sessie plaats bij jou in het bedrijf maar heb je daar geen geschikte ruimte voor dan hebben wij die desgewenst in ons pand in Haarlem.

 

© Sstroop 2012-2017