Op LinkedIn kun je natuurlijk heel goed je expertise en kwaliteiten laten zien aan een groot publiek. Maar dat vraagt wel om de juiste content. Content die voor jou werkt en gelukkig hoef je daar echt geen rare trucjes voor toe te passen om het algoritme te beïnvloeden.

Integendeel.

Beter is het om jezelf te zijn en om jouw boodschap op jouw manier te delen. Dat kan heel goed met een relatief simpel plan dat op 1 A4 past. De ingrediënten van zo’n plan zijn het onderwerp van deze podcast waarin je zeker ook slim maar vooral passend inspeelt op het LinkedIn algoritme. Dus géén flauwe trucjes, maar content die echt werkt.

 

Bouwstenen van een LinkedIn contentplan

  1. Jouw doelen en enkele KPI’s om te meten
  2. Bedenken hoe je voor conversaties kunt zorgen
  3. Consistentie
  4. Laten zien wat je verkoopt
  5. Waarde beiden
  6. Duidelijke en afgebakende onderwerpen
  7. Een (beperkt) aantal formats kiezen

 

In de podcast hoor je hoe je deze ingrediënten gebruikt in combinatie met kennis van het LinkedIn algoritme. Want als je weet:

dan kun je heel goed keuzes maken in onderwerpen en vormen die jouw verhaal en persoonlijkheid of merk ondersteunen. En hoef je je echt niet in gekke bochten te wringen om rendement te halen uit je LinkedIn content!

SSI index

In de podcast krijg je de suggestie om je SSI-score te gebruiken als een manier om te monitoren of je LinkedIn content het gewenste effect heeft. Dit is de link naar de SSI: https://www.linkedin.com/sales/ssi Als je ingelogd bent op LinkedIn brengt deze link je direct naar jouw persoonlijke score.

Masterclass LinkedIn content die werkt

Met de online masterclass verdiep je je nog meer in LinkedIn content die voor jou werkt. Met:

En een BONUS video met veel tips voor het optimaliseren van je LinkedIn profiel dat een belangrijke sleutel is tot je succes op LinkedIn.

Meer info LinkedIn masterclass