Iedereen kan een CONTENTDIVA zijn. Dat is het idee achter deze podcast. Een podcast voor jou als contentmaker die meer wil weten over het realiseren van aansprekende content die je echt het beoogde rendement oplevert.

Want met content kun je je marketing een grote impuls geven. Goede, effectieve content maakt je immers vindbaar, zichtbaar en helpt mensen om te beslissen of ze je leuk en te vertrouwen vinden. Dat klinkt mooi maar het maken van deze content kan nog best lastig zijn. Het is immers een breed vakgebied met enorm veel keuze in formats en publicatiemogelijkheden. Van stories en reels tot longcopy blogs en van video tot infographics en webinars.

Hoe kies je dan uit die enorme veelheid en hoe ga je om met alle bijbehorende specificaties, do’s en dont’s? In deze podcasts van 20 tot 30 minuten neem ik je mee door contentmarketingland en laat ik je zien hoe je content optimaal inzet zodat je er maximaal rendement uithaalt. Met best-practices, creativiteit en praktisch advies maar ook met analytics en data. Want juist met een goede combinatie van data en creativiteit bereik je het meest.

Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe podcast die je kunt beluisteren via allerlei podcast apps, zoals Apple, Spotify en Google. Wil je meer weten? Kijk op sstroop.nl Daar vind je behalve een blog met tips ook een gratis Content Kennisbank met checklists, handleidingen en nog veel meer!

Geef een antwoord